Culinaire reizen 🇳🇱

Het jaar 2020 stond vooral in het teken van Covid-19 waardoor reizen bijna geheel onmogelijk was. Ook onze culinaire reizen naar Tel Aviv kwamen daardoor te vervallen. Het is duidelijk dat de reisbranche zwaar getroffen is door deze crisis. Maar Isropa heeft niet stil gezeten. De afgelopen maanden zijn benut om aan te passen aan de nieuwe omstandigheden én aan de veranderende behoeftes van klanten. Zo heeft Isropa hard gewerkt aan een nieuwe naam, een nieuw logo en aan nieuw aanbod.

Vanaf december 2020 heet Isropa & Olives Travel* en daar hoort een prachtig nieuw logo bij.

Met een aanbod van kleinschalige accommodaties is de focus verschoven naar duurzame vakanties. Iets dat nóg beter aansluit bij de filosofie van Everyday Plantpower. Wij hebben dan ook besloten om ons partnerschap voort te zetten en wederom onze culinaire plantaardige reizen naar Tel Aviv-Israël aan te bieden.

Hoe ons aanbod er precies uit gaat zien en wanneer onze reizen weer mogelijk zijn laat nog even op zich wachten. Tot die tijd is dit het aanbod (wijzigingen voorbehouden):

  • Een 4-daagse stedentrip naar Tel Aviv, inclusief 2 plantaardige kook-workshops en diners in 100% plantaardige restaurants;
  • Een 8-daagse reis naar Tel Aviv, inclusief 2 plantaardige kook-workshops en 1 plantaardig bakken-workshop bij Israëls topchefs, het ontdekken van Tel Aviv-Jaffo met zijn vele gezellige markten, zijn talrijke 100% plantaardige culinaire restaurants, zijn chique shopping centers en zijn heerlijke relaxte stranden. Een bezoek aan Jeruzalems beroemdste historische plekken en heerlijke relaxen aan de Dode Zee, waar je op de laagste plek ter wereld het drijven in het zoute water gaat ervaren;
  • Een 10-daagse rondreis door Israël, ook deze is inclusief plantaardige kook-worskhops, een bezoek aan het meer van Tiberias, Haifa, Jeruzalem, de Dode Zee en de Negev woestijn waar we bijvoorbeeld gezamenlijk yoga kunnen beoefenen of een Jeep-trip kunnen maken.

Hoofdkenmerk van onze reizen is flexibiliteit. We kunnen alles aanpassen naar de specifieke wensen van onze klanten, met als belangrijkste thema: een plantaardige culinaire ontdekkingsreis. Geschikt voor iedereen die van goed eten houdt en je niet per sé bekend hoeft te zijn met de plantaardige keuken.

Voor al onze reizen geldt dat u Israël en de Israëlische keuken op een unieke manier gaat ervaren. Er worden deuren voor u geopend die voor andere toeristen gesloten blijven!

Tijdens al deze reizen zult u begeleid worden door Brünhilde Albers van Everyday Plantpower (ondergetekende). Ik beschouw Israël al 35 jaar als mijn tweede thuis. Ik spreek vloeiend Hebreeuws en ben ingewijd in de cultuur en lokale gebruiken en gewoonten.

Heeft u interesse, wilt u zich reeds aanmelden of wilt u rechtstreeks op de hoogte worden gehouden van onze reizen, vul dan dit formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

&Olives Travel en Everyday Plantpower by Brünhilde kijken vol vertrouwen het komende jaar tegemoet en ik verheug mij erop u te mogen ontmoeten en begeleiden!

Tot dan!

Brünhilde Albers

*&Olives Travel is aangesloten bij de ANVR en SGR.

#bezoekisrael #plantaardigevakantie #kookworkshops #mediteranekeuken #veganvakantie #stedentrip #duurzamevakantie #veganopreis #middenoostersekeuken

Leave a Reply

Your email address will not be published.