Foodcoaching, een heerlijke middag in Wilma’s keuken!

“De coaching met Brünhilde was een feestje. Heerlijk om door haar ingewijd te worden in de ‘geheimen’ van de veganistische keuken. Zelf neem je er de tijd niet voor en nu leer je in een middag héél veel tegelijk. Allemaal heerlijke kruiden tips gekregen, kruiden waar ik nog nooit van gehoord had!”

Afgelopen donderdag had ik het genoegen om Wilma te mogen coachen. Wilma eet al vele jaren vegetarisch. Ze wilde graag meer leren over plantaardig koken maar met name plantaardig bakken. Tijdens de voorbereiding kwamen we tot een ambitieuze lijst van gerechten die ze wilde leren maken.

Op die lijst stonden:

  • plantaardige feta
  • zwarte pesto
  • plantaardige omelet
  • ‘tonijn’salade
  • muffins
  • zoute caramel chocolade taart
  • chocolade taart

Ik ben supertrots dat we alles op de lijst hebben kunnen bereiden, mede dankzij Wilma die een uitstekende ‘leerling’ bleek te zijn. Hieronder een kleien impressie van onze middag:

We hadden ook nog een kleine proeverij van kruiden en plantaardige kaasjes.

Gisteren ontving ik een email met haar feedback. Die is als volgt:

“De coaching met Brünhilde was een feestje. Heerlijk om door haar ingewijd te worden in de veganistische keukengeheimen. Zelf neem je er de tijd niet voor en nu leer je in een middag heel veel tegelijk. Ook nog allemaal heerlijke kruiden tips gekregen, kruiden waar ik nog nooit van gehoord had. Als je jezelf een echt groot cadeau wil geven of aan een lieve vriendin, geef dan dit want zo’n privé-sessie in je eigen huis is echt TOP. Thanks Brünhilde voor je grote vega-kennis en vooral je enthousiasme om het over te dragen. Je had het allemaal Super goed voorbereid waardoor we veel recepten in een middag konden doen. ‘s Avonds kon ik meteen alles op tafel zetten….. Het was écht hééééérlijk ! 1000 x THANKS !Wilma G.

Zulke feedback is natuurlijk fantastisch om te krijgen, dat geeft een goed gevoel. Maar het geeft een nog beter gevoel dat ik iemands leven heb kunnen verrijken!

Wil jij ook graag meer leren over plantaardig koken en/of bakken? Ik help je graag. Stuur een email naar info@everydayplantpower.com of klik hier en vul het formulier in, dan neem ik contact met je op.

Voor meer info over foodcoaching klik hier

#plantaardigkoken #coaching #kooklessen #gezondkoken