Foodcoaching 🇳🇱

Plantaardige kooklessen in je eigen keuken naar jouw persoonlijke wens.

Wil jij ook:

  • Gezond eten, maar wel smakelijk;
  • Beter in je vel zitten;
  • Een hormoon huishouding die in balans is;
  • Afvallen;
  • Je steentje bijdragen aan een duurzame wereld;

Kortom, wil je graag (meer) plantaardig koken en eten, maar heb je geen idee waar te beginnen? Ik kan je helpen. Door middel van persoonlijke foodcoaching bij jou thuis. In je eigen keuken, met je eigen keukengerei! Zo kun je wat je hebt geleerd ook écht toepassen!

Waarom foodcoaching?

“De coaching met Brünhilde was een feestje. Heerlijk om door haar ingewijd te worden in de veganistische keukengeheimen. Zelf neem je er de tijd niet voor en nu leer je in een middag heel veel tegelijk. Ook nog allemaal heerlijke kruiden tips gekregen, kruiden waar ik nog nooit van gehoord had. Als je jezelf een echt groot cadeau wil geven of aan een lieve vriendin, geef dan dit want zo’n privé-sessie in je eigen huis is echt TOP. Thanks Brünhilde voor je grote vega-kennis en vooral je enthousiasme om het over te dragen. Je had het allemaal Super goed voorbereid waardoor we veel recepten in een middag konden doen. ‘s Avonds kon ik meteen alles op tafel zetten….. Het was écht hééééérlijk ! 1000 x THANKS !Wilma G”

en hierom:

“Van kookles naar levensles. Een workshop met Brünhilde gaat over meer dan koken. Welke ingrediënten zorgen voor een heerlijk gerecht en welke ingrediënten maken het hele leven tot een mooi bestaan. In een paar uur een boost voor je kookkunsten. Hoe eenvoudig kan het zijn!? Wat ik vooraf als onmogelijk dacht, maakt Brünhilde eenvoudig. Zonder poespas.” quote van JD

.

Hoe werkt foodcoaching?

We beginnen met vast te stellen wat je precies wil leren, waar je tegen aanloopt, of je allergiën hebt en welke keuken apparaten je wel of niet hebt. Vervolgens maken we een afspraak voor een dagdeel. Ik maak ondertussen een plan voor die dag, schrijf en print de recepten, maak een boodschappenlijstje, een voor jou én een voor mij. Op de dag zelf kom ik naar je toe en gaan we gezamenlijk stap voor stap aan de slag. Ik laat de recepten en een deel van de ingrediënten en kruiden bij je achter zodat je een start voorraad hebt. Heb je de weken na de foodcoaching nog vragen kun je die uiteraard stellen.

Eén-op-één of gezellig met zijn tweeën!

Foodcoaching is één op één, maar het kan natuurlijk ook gezellig met zijn tweeën. Bijvoorbeeld met je partner, je kind, je broer/zus of met een goede vriend(in). In dat geval wordt er een inventarisatie gemaakt van beider wensen en naar aanleiding daarvan kiezen we gezamenlijk het ‘programma’.

Wat kost het?

  • Eén-op-één foodcoaching voor een dagdeel van minimaal 4 tot maximaal 5 uur kost € 325,- incl. btw
  • Food coaching voor twee van minimaal 4 tot maximaal 5 uur kost € 375,- incl. btw.

Dit bedrag is inclusief: begeleiding voor een dagdeel, recepten, ingrediënten en de mogelijkheid tot stellen van vragen aangaande de coaching tot maximaal 4 weken daarna.

Hoe meld ik mij aan?

Vul dit formulier in en laat je gegevens achter (ieg email en liefst ook telefoon) en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wil je nog meer lezen of de ervaringen van voorgangers? Klik dan hier en hier

#coaching #plantbasedcookinglessons #plantaardigekookles #vegancooking #kookles